Καλοκαιρινή Συνάντηση Μελών

Μία όμορφη καλοκαιρινή βραδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν τα μέλη της Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας την Τετάρτη 26 Ιουνίου ύστερα από κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου για να ευχηθούν για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Πειραιά στο Μικρολίμανο. Στην εκδήλωση εκτός από τα μέλη είχαν καλεστεί και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Πρέσβης του Λουξεμβούργου κ. Elisabeth Cardoso με τον σύζυγό της , ο πρέσβης των Η.Α.Ε Dr. Ali Obaid Al Dhaheri με την σύζυγό του, εκπρόσωποι της Κινέζικης Πρεσβείας και της πρεσβείας των Η.Π.Α., ο οικονομικός ακόλουθος της Γαλλικής Πρεσβείας κ. Francois De Ricolfis, η κα Ειρήνη Νταϊφά – Σύμβουλος Πολιτισμού, Δήμου Πειραιά, ο κ. Βασίλης Τερζής, Αντιπρόεδρος ΕΕΝΜΑ, ο κ. Νίκος Μαυρίκος- Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων και Εξαγωγέων, ο κ. Γιάννης Σαχίνης- Πρόεδρος Αδελφότητος Υδραίων Αθηνών, εκπρόσωποι του ναυτιλιακού τύπου καθώς επίσης πολλοί εκπρόσωποι ναυτιλιακών εταιριών που στηρίζουν το έργο της Ένωσης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων με δώρο ένα κανό προσφορά της Ένωσης. Η τυχερή της κλήρωσης ήταν το μέλος Καλλιόπη Γούδα, στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς.

Όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν την όμορφή καλοκαιρινή βραδιά δίπλα στην θάλασσα και τα εδέσματα που πρόσφερε η Ένωση προς τα μέλη, τους υποστηρικτές της και τους Φίλους της στο Cluster της Ελληνικής Ναυτιλίας.

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Γιώργος Ξηραδάκης – Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Οικονόμου – Γενικός Γραμματέας
Βασίλης Μαντζαβίνος – Α’ Αντιπρόεδρος, Γιώργος Λάιος – Β’ Αντιπρόεδρος Κατερίνα Φίτσιου – Ταμίας,
Κωνσταντίνος Ιωάννου – Αν. Γεν. Γραμματέας, Κρυσταλλία Μαρκάκη – Μέλος Δ.Σ.

Ακτή Μιαούλη 95, 18538 Πειραιάς GR, T: +30 210 4291226 F: +30 210 4291230
M: info@hellenicshipfinanciers.gr , W: https://www.hellenicshipfinanciers.gr